Translate

1.11.2011

Edit:




Ei onnistukaan tuon "kylmäkomeron" katon ja seinän purku ilman kammottavaa sotkua! Siellä on hiirenkakkaista purua säkkikaupalla irtonaisena katossa ja seinissä vastassa ja mun astmakeuhkot (ja hermot) ei kestä enää yhtään enempää pölyä kun olen sitä nyt jo 5 kk hengittänyt, joten uusia vesiputkia ei kyllä nyt vedetä. Ei onnistu. Latellakin on ollut pitkään jatkunut keuhkoputkentulehdus, ja omani rohisevat koko ajan joten eih... Eikö nyt luvattu sitäpaitsi leutoa talvea? Ainakaan keittiöstä veden ei pitäisi nyt jäätyä... 

Kytkeköön putkari nyt vain tuon keittiön toimintakuntoon. Kylmäkomero tai "vaatehuone" -niin kuin se meille myytiin-, onkin muutes oikeasti ollut joskus VESIVESSA. Se selkisi eilen kun Late tutki komeron rakennetta. 
Taivas varjele mitä sieltä tulee, sen vessan purkurakenteista... 


Meille tämä myytiin talona jonne ei olisi ollut tehty vesirakentamista muualle kuin ns uuteen siipeen jossa on kylpyhuone ja sauna. Nyt sitten paljastuukin että komero oli ennen vessa? 
Keittiötä remontoidessa paljastui, että jopa yläkertaan on kulkenut keittiön katon kautta vesiputki ja se avoimeksi keittiön lattian alle haisemaan  jätetty viemäri oli luultavimmin yläkerran viemäriputki... Kaiketi siellä oli lavuaari tms...  Emme ole vielä ehtineet tutkia välipohjaa. Täällä on siis vettä käytetty ja lotrattu talon vanhassakin osassa jo ammoin.. =/ 

Mutta se kylmäkomerovaatehuonevessahökötys  raivataan pois vasta ensi kesänä, siinä samalla menee uusiksi ja leveämmiksi nuo kapeat raput yläkertaan. Lari sanoi putkarille jotta "jatketaan keväällä", mutta ei me tareta täällä jos ja kun pitää rikkoa lattiaa taas olohuoneesta ja siitä komerovessasta jne, ennen kuin on seuraava KESÄ... Jospa siihen asti ei olisi suurempia ja kaikensotkevia remontteja, please! 

.....


Noh, aamusella flunssaisen oloinen putkimies kävi jatkamassa sekä liittämässä keittiön vesiputket paikoilleen keittiön hanaan ja kytki myös apk:n. Hän niiskutti ja yski siinä vähän väliä mutta puolentoista tunnin päästä tuli valmista. Mie kiittelin miestä hyvästä ja siististä työstä. Oli ihanaa nähdä näin kuukausien jälkeen veden valuvan keittiön hanasta ja menin onneton tokaisemaan: 
-Ei siinä ammattimiehellä kauaa nokka tuhissut... 
Vasta sanottuani muistin miehen flunssan... Köh. Hups. 
Toivottavasti hän ei ymmärtänyt ihan väärin... =D 





PS: Olemme tänään tunteneet Late-Hanin kanssa kokonaiset 10 vuotta... <3

2 kommenttia:

Nunnukka kirjoitti...

Hyvää myöhäistä tina-seurustelupäivää!
(http://www.naimakaupat.com/haaopas/jalkeen/haapaivat.php)

Hallatar kirjoitti...

Kiitos Nunnukka-armas. =D

Ostettiin kaupasta pihvit sunnuntaiksi juhlan kunniaksi. =)