Translate

29.3.2012

Punaista ja sinistä

PS: 
Nunnukka-armas, älä katso & lue tätä: 


Mie ostin viime viikonloppureissulla viitosella 
vaaleanpunaiset feikkicroksit puutarhakengikseni.  <3 
Nunnukka, jos nyt kuitenkin näit, 
niin mää lupaan etten mene näillä ihmisten ilmoille. =) 
-Vain pihalle. =) 
Jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön... 

♥ 

Pihasta tuli mieleeni, jotta viikonlopun menomatkalla löysimme uuden edullisen ulkovalon Kärkkäiseltä. Se on jo asennettuna ulko-oven yläpuolelle ja nyt näkee taas pimeässäkin, missä ne betoniset askelmat ovat.
On se vanha lamppukin tallessa, jos vaikka se talonmyyjä sitä kaipaa...




Miun kutittaa usein selkääni. Ihan tavattomasti!

Pyytelen usein Hania raapimaan selkääni oikein kunnolla.
-Mun siiventyngät kutiavat niin. =)

Muistan että kotikotona Mamakin usein pyysi minua raapimaan oikein kynsillä selkäänsä. Vaatteiden päältä siis! =)
-Jonkinlainen sukuvika... =)

Luulen kyllä, että miulla menee hiuksia paidan alle ja ne ne siellä kutittelevat koska hiuksiani on aina joka paikassa. Nyt tosin ei enää niin hirmuisesti lähde hiuksia kun crohnlääkäri käski lopettaa sen väärän lääkkeen jota söin vuosia.

No mutta niin, jos selkäni siis kutiaa, etsin lähimmän esineen jolla rapsutan selkääni niskasta paidan alta. Viivotin on mainio. Samoin hiusharja. Kynäkin on ok. Ah, autuasta. =)

Paitsi eilen nappasin kuulakärkikynän ja sillä rapsuttelin selkääni. Huomasin sitten jälkeenpäin jotta kynän terä olikin ollut esillä. Ups. Kylpyhuoneen peilistä näin iltasuihkuun mennessäni piirrelleeni lapaluiden päälle ristiinrastiin violetteja viivoja. Noh, näkeepä Hani nyt tarkasti, mistä hänen pitää miun selkääni raapia, kun seuraavan kerran raapimista pyydän. =)   



14 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Crocsit ovat vaan ylivoimaisesti parhaat pihakengät! Mulla ne kyllä unohtuvat kauppareissullekin jalkaan, ja joskus jopa kaupunkireissullekin ;-)

Maaria kirjoitti...

Ai niin tuosta selkäkutinasta - oikein tuttu riesa, minä oon luullut että se on vaan yksineläjän vaiva kun ei ole sitä selänpesijää (no, itsehän minä selän pesen..)mutta en ole näköjään yksin! Oikeasti, arvelen että se johtuu yleisestä ihon kuivumisesta iän myötä, ei sen kummemmasta ;-)

Hallatar kirjoitti...

Joulutar =)


Me olemme tyttären kanssa aina naureskelleet näille muovikengille, ja tunnen olevani nyt ihan seuranpetturi. =D

Sitä en ymmärrä, miten jotkut uskaltavat niillä liikkua jopa talvella ulkona. Siinä on jo hurja liukastumisriski. Niin kuin märissä työpaikoissakin joissa niitä näkyy töntekijöiden jaloissa.

Ovat kuitenkin mukavammat kuin varvastossut, ne saa helposti jalkaan. Sinne pihalle.

Mulla selkeesti on nää hiukset vaatteiden sisäpuolella. Yöpaidoissakin on aina hiuksia kiinni sisäpuolella. =)

Mamallani avunpyynnön syy oli reumaattiset kädet... =(
Hänellä on nykyään sellainen selänraaputin.
Siekin tarvisit sellaisen?

Mä olen kanssa jo tosiaan hirmuisen vanha! =)

Jaana :) kirjoitti...

Noi crocksit on hyvät pihakengät. Myönnän, että viime kesänä tuli niillä liikuttua myös ihmisten ilmoilla. On niin vaivattomat jalkineet. Miulla on sellaiset nyt töissä. Mutta aion ostaa töihin sandaalit tms. työkengät, kunhan rahallinen tilanne sen sallii.

Harmi ettei tänä kesänä vielä päästä puutarhan tekoon. On niin paljon muuta vielä kesken, että pihaa jää sitten ensi kesälle. Sellaista se on köyhän elämä :)

ihania kevätpäiviä teille sinne <3

Hallatar kirjoitti...

Hellou Juulia <3


Hih, mie jos kuka tiedän mitä on köyhän elämä. =) Ei tämäkään piha ollut mitenkään valmis viime kesänä, mutta mun oli IHAN PAKKO istutella kukkia ja kasveja sen minkä ostettua sain, ihan joka puolelle. Niitähän voi siirrellä sitten...

Teille tulee ihana piha kun siinä on oikein ammattilaisen laatima pihasuunnitelma. =)

Nää rehut ja puut ovat täällä ihan sikisokin ja ammatti-ihminen ravistelisi päätään jos näkisi. =)


Meillähän on sekin vaara, että talo meneekin takaisin myyjälle...

Silloin mie kyllä haluan kaivaa kaikki istutukseni pois tästä pihasta jossa ei alunperin tosiaan mitään ollutkaan, ja vien ne Mamani kesämökin pihaan, jossa vielä pari länttiä on vapaata aluetta, vaikka hän onkin pihansa aika hyvin istuttanut ihanuuksia täyteen.

Tänne mie en jätä yhtään silmäterääni.

Joten tässä jännityksessä eletään koko ajan.

Sirutuuli kirjoitti...

Meillä on toimistolla ihana rivi kaikenvärisiä crocseja, aitoja sekä feikkejä, kun pitää vaihtaa sisäkengät toimistolle mentäessä. Oikein sateenkaaren värit :) Miulla on oranssit :)
Selän rapsutukseen miulla on sellainen puinen pikkukäsi/selänrapsutin, se on hyvä.

Hallatar kirjoitti...

Okei Sirutuuli =)

vilukissi kirjoitti...

Saunanlauteilla...löylyjen puolessavälissä...ota kuiva sisalista tehty lappunen/pesukinnas ja pyydä Hania kuivapesemään selkääsi!! Tekee hyvää ja tuntuu ihanalta, sitten ei tarvi kuin sisal -lappunen huuhdella. Pitääkin katsoa onko minlla sisalia, voisin tikuskella sinulle sellaisen!! Ihanat feikit, vaikka en itse omistakan moisia, niin kesä oli kengissäsi!!

Hallatar kirjoitti...

Hei Vilukissi <3


Minulla on kyllä oma pesusieni, mutta ei tuo Hani useinkaan ehdi pestä miun selkääni, vaikka mie tavallisesti odotan häntä saunasta saapuvaksi ja pesen hänen selkänsä. Sitten mie jo meen pois.

Kävin kertaalleen nuilla hakemassa postia ja pelekäsin jotta likaantuvat. =)

Maireanna kirjoitti...

Ei vie mörökölli vaikka sanasi syöt :-) Katso vaan niin melkein jokaisella sellaiset on KESÄLLÄ.. Minä kävelen jo Reinoissa vaikka ne antaa sähköiskuja kun kosketan metallia?? kerran meni kaupankassakin-ups-pimeeks?

Monet lääkkeet vaikuttaa niin että alkaa hiukset lähteä. Huomasin sen itsekkin. Siitä kannattaa sanoa lääkärille aina.

Tuo selkäkutina..auttaisiko siihen rasvaaminen?

Hallatar kirjoitti...

Anna


Mie en syö enää tuota lääkettä siis, ja hiukset eivä niin kamalasti lähde tukkoina...

Nunnukka kirjoitti...

Raah, minä näin ne! Mutta teillä onkin piha ja siellä niitä saa käyttää :D

Ja muakin aina siihen kohti kutittaa! (Oonks määki nyt niin vanha?) Ja on niin lyhyet ja väärinpäin taipuvat nää mun ketarat ettei koskaan ylty siihen kohtaan, mut onneks on toi Mikki joka rapsuttaa. Ja määki luulen et ne on niitä irtohiuksia joita mä aina kalastan päältä-pois-otettujen paitojen sisältä.

Hallatar kirjoitti...

Voi ei, Nunnukka-pieni näki ne!!!!!!!!!!! ;D

Käkääks! Mutta en mie tosiaan niillä aio ihmisten ilmoille. Enkä edelleenkään osta niitä reinoja enkä ainoja!!! Ikinä! =D



Ne nää pitkät hiukset ne on jotka meitä varmaan kutittelee.


Ja mulla lisäksi kuulemma on luomi siinä lapaluiden päällä, josta pyydän Haniakin aina raapimaan ja hän sanoo ettei enää raavi sitä vaan mun pitäs mennä näyttämään sitä luomea lääkärille kun se kerran kutittaa...????

Hallatar kirjoitti...

Haha, ja hei, sun raajat on kyllä PIIITKÄT lapsirakas. Ja niveliltään yliliikkuvat. =) Mutta harva varmaan osaa raapia omien lapaluidensa päältä...


Ellei sitten oo joku huippujoogi????