Translate

17.10.2011

Muokkausta

Näin pieni tiskiallaskaappi riittää.


Pikkutaloa on käynyt katsomassa monenlaista yrittäjää, kuka putki- kuka seinäremonttiasioissa. Kaikki erilaisia persoonia tai porukoita. Jotkut jäävät mieleen positiivisessa merkityksessä ja jotkut eivät jää mieleen. Jotkut tervehtivät jopa minua. Yleensä vain talon isäntää. Totta kai mie siitäkin teen pohtijatyyppinä omia päätelmiäni, miten he suhtautuvat meihin molempiin.

Auton peräkärry on vapaa ja viedään alkuviikosta pois omistajilleen. Viimeinen rautakauppaostosreissu tällä erää lauantaina kolmen kunnan alueella, oli tällainen: Ikkunalautaa 3,5m, kynnyslautaa 2m, lastulevyä pari neliötä, alumiinikyynellevyä ulko-oven kynnykseen puoltoista neliöö, kuivauskaapin runko, astiakaapin runko, kattolistaa 15m, Osmo-vahaa, alumiinikynnyslistaa 2m, myyräverkkoa, astianpesukone ja ylivuotoallas apk:lle. 
(Lainattu Laten kirjoituksesta.) 

Tuo astiakaapin runko Laten tekstissä tarkoittaa astiankuivauskaappia. Se on ihana, siisti, raikas, puhdas, ehjä ja valkoinen, verrattuna noihin vanhoihin kaappeihin. =) 
Yhden vanhan alakaapin Jake-esikoinen ja Late muokkasivat kapeammaksi. Lisäksi yksi entinen vaatekaappi pääsee/joutuu keittiöön astiakaapiksi, kun tuo Laten, hänen joka ei koskaan edes tiskaa, ehdottomasti Pikkutaloon haluama apk vie tilaa yhden astiakaapin verran. 







Ei kommentteja: