15.9.2011

Ruusuinen haaste


Mk sujautti miulle blogihaasteen...

1. Lempiruoka? 
Peruna on aina hyvvee, varsinkin muusina ja paistetut ahvenet, joiden ei tarvitse olla muusina... =) 
2. Lempimakeinen? Tumma suklaa tietty. =)
3. Lempiluettava? Runoista pidän ja proosasta...
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä? Virkkaaminen on mieluisinta ja konstailemattominta. Siinä ei tarvitse olla lisävarusteluina muuta koukun lisäksi kuin lankaa, ja sakset...
5. Lempielokuva? Niitä on paljon! Luetellaan nyt vaikkapa nämä profiilissanikin mainitut, joita en osaa laittaa paremmuusjärjestykseen:
Yhteisenä suurena tekijänä juuri näissä elokuvissa on tunteisiin vetoava tarina, vaikka elokuvat toisistaan poikkeavatkin aika tavalla. Sitä ei koskaan osaa etukäteen sanoa, mikä elokuva on hyvä. Sen tietää vasta kun sen on nähnyt.

Monesti toisen ihmisen lempielokuva ei saa mitään innostuspisteitä itseltä ja taas toisinpäin... Sitä saattaa esimerkiksi suhtautua kummallisen intohimoisesti ja tunnepitoisesti johonkin näyttelijään joko häntä ihaillen tai jostakusta näyttelijästä niin harmistuen, ettei sen näyttelijän elokuvia halua edes nähdä. =)

Se on se oma henkilökohtainen tunne, hyvä + mieleinen näyttelijä, itse tarina tai vaikkapa muisto ja tunnelma joka elokuvasta tunkeutuu syvälle sieluun...

Siinä hyvässä elokuvassakin saattaa silti olla kohtauksia joita ei halua edes katsoa. Tulee tunne, että tämä kohta on sensuroitava siitä kokoonpanosta ihan oman mielenrauhan vuoksi... Näissä leffoissakin on sellaisia kohtauksia. Ne suodatan pois mielestäni, niitä muistelematta, jolloin mieleeni jää itse päätarinan runko elämään elämäänsä...

Haaste pitäisi laittaa eteenpäin viidelle, mutta jostakin syystä miun on nykyään suorastaan mahdotonta saada kommentteja mm Vuodatuksen blogeihin? Jokin säätö kai lienee pielessä tietsikassani? Siispä nappaa tämä haaste tästä Sinä jolla ei sitä vielä ole, ja jätä miulle vaikka puumerkki kommenttilootaan palkaksi? Sopiikos? =)

Miulla on täällä Pikkutalossa lisäksi hiukan muutakin mietittävää,
niin en tässä koneella malta istua nyt kauan... You know?  =)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän kiireesi :) t: Anna

Hallatar kirjoitti...

Anna, aivan...
Tässä hetken verran aina ennättää istahtaa koneelle kun pitää taukoa päivän puhteista. Nytkin tässä kahvikupin kera tauolla.

Mutta ota Anna sie ehdottomasti tuo haaste vastaan. =)))))