Translate

1.4.2011

Silmänräpäyksiä ulkona ja sisällä...

Pihlajista putoilee lunta...

Oravan jäljet Maman ikkunan takana...

Omat joulukukat- ja kukkasipulit koottuina odottamaan "puutarhaan" pääsyään...

Kaikkea pientä yläkerrassa...

Yrttejä tulossa...

Tämä kasvi on matkamuistosiemenistä...

Multapurkeissa aarteita...

Jotkin alut ovat vielä niin kovin hentoisia...

Valoa kohti... Välillä purkkeja pitää käännellä...

Lähikaupasta narsisseja 99 snt/ruukku, vaikka en keltaisista kukista juuri pidäkään...


Ikkunoista puheen ollen, ikkunaesittelijä kävi kurkistamassa yläkerran hataria ikkunoita ja teki tarjouksen, joka on kolmasosa koko remppabudjetistamme... Huoh...
-Jos tähän tyhjään pihaan istuttaisi rahapuita niin alkaiskohan lisää rempparahaa kasvaa puissa, kun se rempparahasaldo ei ole suuren suuri?

Mie olen hajottanut voimieni mukaan sellaisella innolla pihan koiratarhaa ja sitten sormet ovat olleetkin niin sekaisin, ettei edes kutomisesta ole meinanut tulla mittään. Viikonloppuna mies varmaankin vahvemmakseen purkaa kanssani pois niitä merkillisiä rakennelmia pihasta. Jos ja kun se uusi autotalli taitanee siirtyä hamaan tulevaisuuteen, niin tehdään edes siistiksi tuo olemassaoleva piharakennus ja sen ympäristö.

Tosiaan, sain Laten kanssani purkamaan koiratarhan jäännöksiä. Tuli hieman siistimpi piharakennus...
 Tai sanotaanko että vähemmän rehjulook? Ehkä jopa romuromanttinen? =) Njäh, ei ehkä vielä mutta jos yhden ikkunalasin saisi siihen vaikka korjattua...


Miksiköhän roska-autot käyvät miten sattuu? Meillä oli tilaus roska-astian tyhjennyksestä kerran kuukaudessa. No, nyt viiden viikon aikana roskat on viety kolmesti?

Ei kommentteja: