Translate

30.9.2011

Voisin keittää puuroa...

Siemenistä kasvatetut rönsyilijät... <3

Sähkömies kävi sitten tänä aamuna ja laittoi VIHDOIN kiinni sähköistyksiin takaisin sähköhellan sekä keittiön lämpöpatterin... Jotenkuten.

Maanantaina olisikin tullut täyteen 9 viikkoa ilman keittiötä. Tai siis ilman sähköhellaa. Ei meillä varsinaisesti keittiötä vieläkään ole. Asunnon vanha sähköhella näköjään siinä vaiheessa viikkoja sitten, kärsi hieman maalivaurioita, kun se irrotettiin huoneesta. Mutta nyt se on kuitenkin siis sähköistyksessä kiinni...

-Sähkömies tosin oli ihan turhaan naulanut sähköjohtoja kiinni käsittelemättömiin seinien kipsilevyihin sekä lattian lastulevyihin?? Luulikohan herra Sähkäri että ne jäävät sellaisenaan meidän keittiömme pintamateriaaleiksi?
(Noh, ne kiinnikkeet meidän piti sitten jälkeenpäin irrotella, kun maalasimme seiniä ja kun Late asensi laminaattilattiaa. )Olisi varmaan pitänyt mennä katsomaan, mitä ihmettä se siellä keittiössä naputteli. 
Aina pitäisi olla itse paikalla, seisoa selän takana, kun joku muu on täällä jotakin tekemässä...

Sähköhellan pistorasian hän oli kiinnittänyt kummallisen kauas hellanpaikasta, vaikka olin näyttänyt lastulevylattiaan piirretyn hellankohdan huoneen nurkassa ja Late oli piirtänyt seinäänkin sitäpaitsi neliön jossa luki sähköhellan pistorasia. Se kohta on puolen metrin päässä siitä kohdasta johon Sähkäri tuon rasian kiinnitti. Pistorasia on jopa vinossakin. =P

Sähkömies oli sitäpaitsi jotenkin kiukkuisen oloinen tällä kertaa, joten siksi mie kirjoittelin toisessa huoneessa, kun hän kolmisen varttia kolisteli ja naputteli keittiössä. Ehti hän kirotakin, kun näytin millaiset yksinkertaiset lamput olimme hankkineet jo valmiiksi kaapistojen alle asennettaviksi.
-Noista tulee h***in ruman näköiset, mies tokaisi synkkänä.
-Miksi ette valinnut sellaisia lamppuja joissa on pistorasia samassa?
-Kun me emme halunneet sellaisia, mie vastasin hämmentyneenä.
Pistorasiat tulisivat ihan toisiin paikkoihin. Ja vaikka me olisimme halunneet seinällemme vaaleanpunaisen elefanttilampun, niin hänen olisi se mielestäni pitänyt mukisematta luvata asentaa...?
Hän oli myös siitä kiukkuinen, kun kaapistoja ei oltu vielä asennettu. Viimeksi hän oli sanonut vaan, että soittakaa sitten hänet tänne uudestaan, kun kipsilevyt ovat seinissä...
Nyt sanoi sitten tulevansa uudestaan kun kaapit ovat paikoillaan.


Ensi viikonloppuna pitäisi saada kattolevyt kattoon? Mutta apuva!
-Meiltä puuttuu sellainen vempele, jolla ne kattolevyt saadaan kiinni kattoon...

PS:
Vedenkeittimellä sitten kuitenkin sen miun lounaspikapuuroveteni keitin.
Menee jo rutiinilla.

Sitäpaitsi kattilat ovat jossakin laatikossa makuuhuoneen tavarapaljouteen pakattuina... =)


3 kommenttia:

Olivia kirjoitti...

Jee! Iloisia kokkaushetkiä sinulle! :)

Juulia kirjoitti...

Vempele :)
Tarkoitatko viimeistelynaulainta? Tai siis minkälainen katto teille tulee?

Ihanaa kuulla, että keittiö menee eteenpäin! Mutta siis kannattaa se lattia ja katto kuitenkin tehdä ensin ennen kuin alat niitä kaappeja laittamaan paikalleen :)

Ois kyllä kiva tulla käymään kylässä ja vaikka vähän autellakin siellä. Vaan mistä revit aikaa, kun puuhaa on vielä täälläkin päässä.

Halaus Muru <3 Ihanaa viimeistä syyskuun päivää!

Hallatar kirjoitti...

Olivia, hehee, ei toki vielä aikoihin varmasti kokata... mutta kiitos. =)))



Kiitos Juulia-ihanainen! <3

Juu, katto ensin ja sit lattia... Esikoinen lupasi tulla viikonloppuna auttelemaan, kyllä me pärjätään. Jokin keittiönkaappi pitää hankkia uusi, koska esim astiankuivauskaappi oli lahonnut. Mutta soon sen ajan murhe. Sähkäri tulee sitten uudestaan kun kaapit ovat paikoillaan. Tämäkin on jo alkua. =)

Voimia ja jaksuja ja enkeleitä olkapäillesi
siun arkeesi ystäväiseni. <3

Sää olet ihana. <3

*nyt mää hymyilen koko loppupäivän*