16.3.2014

Hyvää maaliskuuta Tämmöisestä netissä kiertävän kuvan tuolista mää olen haaveillut... =) 
Tuon oloinen tuolihan meillä jo onkin. Jospa neuloisin sille talvipuvun? =)


Jostain kumman syystä tästä blogista on kadonnut joitakin kuvia?

Kotirintamalla ei ole juuri talvella tapahtunut erityisempiä, jäätyneitä putkia lukuunottamatta ja muutamaa loukkuun saatua hiirtä... (tarvittais se kissa...) Ei siis uusia hienoja sisustusideoita, ei mageita huonekaluja, ei huikeita tekstiilejä, eikä mittään muutakaan. Me elimme säästäväisesti, tietystä syystä. =)


Tai hei kyllä, kyllä, onhan meillä jotakin aivan uutta! Latehan pyynnöstäni rakensi rustiikkisen sohvapöydän olohuoneeseen viime kesän remppojen jämäpuista.
Se on vielä käsittelemättä puuvahalla ja tällä hetkellä pöytä sijaitsee muovilla päällystettynä miun multapurnukoideni alustana.


Outo sulakausi sulatti tienoot ja pihan hetkeksi lumettomaksi sillä aikaa kun me vietimme hiukan lomaa remppakodista ja vierailimme... (niin, siihen juttuun me säästimme kuukausia ja taas säästimme ja säästelimme, pinnistelemällä...) yhdellä saarella Atlantin rannalla.

Tosin loma meni hiukan niinko pilalle, koska me olimme koko reissun ajan hirmuisessa lintu/sika/flunssa/influessa/mikälie/taudissa joka ei kotiin aiottua aiemmin palattuammekaan päästänyt hevillä meitä ikeestään. Tulipa edes kuvia otettua kovasti muistoksi.


 Joulun kukat ovat kukkineen ja jo lakastuneet. 
Amat pääsevät sitten pihalle kun kylmät yöt kaikkoavat.

 Mansikoita on kylvetty ja 
kaupasta ostettu mutta kaupan mansit eivät ole makeita... 


Nyt täällä kotona ulkona näyttää oikeammalle maaliskuulle lumipeitteineen. Toivon, ettei luonto ja sen helleaalto turmellut immeisten kasveja, puita ja kukkia, turhaan herättelemällä ja houkuttelemalla niitä jo avautumaan esille, ja sitten kuitenkin heittämällä niiden päälle lunta pakkasen kera.4 kommenttia:

mm kirjoitti...

Ihailen sitkeyttänne. Kyllä se onkin sitten kannattanut. Vau!!!!
Kotikoto on juuri oikea blogiosoite tälle punaiselle pikkutalollenne. Sanon vieläkin uudestaan, että Vau :)

Hallatar kirjoitti...

MM

Kiitos ystäväiseni, mutta ei tämän talon remontointi ole läheskään ohi eikä loppu. Se jatkuu taas jakkas säät lämpenevät. Nämä Suomen talvet hidastavat ja pitkittävät remontoimista varsinkin jos samalla asuu siinä remonttikohteessa.

Matkatar kirjoitti...

Hehhee, MAINIO tuo Antsku-tuoli!
Kiitos kun piipahdit blogissani. Ja kyllä vain, meilläkin on remontti menossa..vasta toista vuotta tosin ja talvenkin olimme poissa ;) Meidän talo on rakennettu 1938 eli aika samanikäinen kuin teidän :)

Hallatar kirjoitti...

Eiiiih se ole mkn anskutuoli... =/ Soon neulekuvioinen koristelu...