8.8.2012

Lisää seiniä kumossaKun Late oli töissään niin me täällä pojan kanssa kahdestaan kaadettiin olohuoneen ja sen ex-kylmäkomeron välinen seinä. (Lue: poika purkasi ja mie kannoin roinaa pihalle). Siksi seinä pois jotta uudet rappuset yläkertaan saisi jotenkin järkevästi asennettua sitten, kun rappujen rakentamisen aika on.


Rappujen pitänee edelleen kiertää olohuoneen puolelta, mutta järkevämmin kuin edelliset rappuversiot. Poikanen poisti yläkerrastakin loput seinien puolipaneelit, että uudistettu osio ja vanhempi parvi olisivat yhtenäisemmän näköiset. Puolipaneelilla ei enää ole mitään merkitystä ainakaan lämmöneristeenä, jollainen se varmaankin ennen tuossa tilassa oli ollut olevinaan, koska itse vintin ulkoseinä on ollut onnettoman ohut ja yksinkertainen ennen helmikuun ulkoseinäremonttia. Nyt yläkerrankin seinissä on oikeasti eristettä. Ensi talvena ehkä täällä jopa hyvinkin tarkenemme.

Kylmän komeron betonilattia odottelee edelleen purkamistaan, rossipohjaansa ja samanlaista puulattiaa kuin muissakin alakerran huoneissa. Kipsilevyt komerotilan sisäseiniin on jo valmiiksi hankittu, sekä villaa äänieristeeksi kylpyhuoneen seinään, varsinkin pesukonesyvennykseen. Niitäkin pääsee asentelemaan sitten kun lattiakin on ok tai ainakin lastulevyvaiheessa ja rakennustelineet poissa. Telineet ovat vielä paikoillaan vaikka aulan katto onkin jo paklattu, massattu ja maalattu eläväksi pinnaltaan.

Aulan katon ja parven välinen yhdistävä kohta odottelee vielä piirustuksena tuossa Hani työpäydällä. Vuorokaudessa on ihan liian vähän tunteja.
Varsinkin kun kaikenmaailman rallit vievät miekkoselta keskittymiskyvyn rempan suhteen. =)
Ei vaan, hyvä että hänellä on jotakin muutakin ajateltavaa kuin tämän tönön korjaaminen. 

Poikanen palasi takaisin omiin leipätöihinsä. Sai onneksi eilen autonsakin korjaamolta. Meni poikaressukan kaikki kesälomasuunnitelmat uusiksi autonsa oikkuilun takia. Auttoi sitten meitä tuo poikakulta tässä rempassa autottomana ollessaan. Kiitollisia ollaan, hirmukovastipaljon kaikesta avusta!Tässä eräänä iltana esikoinen valmisti lettutaikinaa, sekä miulle omaan gluteenitonta että heille tavallista ison kulhollisen, ja kokeilimme voiko pallogrillissä paistaa lettuja. Voi. Kyllä voi. Vanha valurautapaistinpannu grilliin ja eikun paistelemaan. Voilla tietenkin paisto ja päälle mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä. =)


Ei kommentteja: