Translate

20.12.2010

Uuden kodin avaimet

 ...



Amaryllis on ihanan kuninkaallinen kukka. Eräs marraskuun puolella multaruukkuun istuttamani yksilö kasvatti viime viikolla kolme kukkaputkea joissa oli yhtäaikaa jopa 11 ihanaa isoa kukkaa auki! Oi mikä ihana näky se olikaan. Sellainen hengästyttävän ihana silmänilo. Vieläkin siinä törröttää kahden kukkaputken voimin monta ihanaa joulunpunaista kukkaa.

Toisessa  ruukussa on tulossa viimeinen kukkaputki oranssinpunaisesta yksilöstä ja kolmannessa ruukussa kaksi putkiloa nuppuineen ennestään avaamattomasta vaaleanpunaisesta (ensimmäistä kertaa koskaan vaaleaanpunainen!) amarylliksestä, jonka toivon, oi niin toivon, aukeavan jouluksi.

Muutama (niin ikään itsekasvattamani) hyasinttikin näyttelee jo vaaleanvihreitä kukkanuppujaan ja niidenkin soisin aukeavan ja tuoksuvan joululta tulevana viikonloppuna. =)




Olohuoneessa palaa joka ilta tuikkukynttilä 
tuossa sydänystävän kynttilälyhdyssä... 


Hani ei oikein pidä joulusta. Niin hän väittää...
Huokaisee syvään jos kuulee miun laulavan tai hyräilevän joululauluja. =) Kun televisiosta tulee joulumainoksia, manaa hän itsekseen: "Joulu-joulu-joulu..." =) Kun otan joulutavarat (niitä on siis useampi laatikollinen joulunrakastajilla) hän voivottelee ihan ääneen:  "Voii eii! Joko se taas alkaa," mutta mie vaan virnistelen hänelle.

FB:n puolella eräs ystäväni totesi: "Hei Una, kyllähän Hani tiesi sut saadessaan että mukana tulevat joulukoristeet eikä 2,5 kuukautta vuodessa joulukoristeita nyt niin pitkä aika ole - jestas sentään!" 

Ihana nainen!! ;D
Ja toinen ystävä neuvoi: 
"Nooh ainahan voi jättää yhden huoneen ihan ilman mitään jouluista? Jos toinen ei meinaa tottua :D" Näin on! 

Olen jättänyt tosiaan ilman joulunhiventä täällä meillä yhden huoneen, tämän "toimistoksi" kutsumamme, jossa molempien tietokoneet kököttävät. Tämä huone siis on "jouluvapaata vyöhykettä." =P 

Mutta kyllä se on kuitenkin Hani, joka laittaa valot iltaisin tekojoulukuuseemme ja usein sytyttää ton olohuoneen kynttilänkin ja muutenkin itsekseni salaa hymyillen huomaan, että asuu se pikkuinen joulunhenki siellä Haninkin sielussa.   =)




Tätä huonetta on jo muutenkin tyhjennetty esim mappihyllykön tavaroista eilen, kun pikkutalo (vihdoin!!!) oli iltaneljältä tyhjänä ja saimme viedä sinne innoissamme ensimmäisen kuormallisen (niin paljon kuin escorttiin mahtui) tavaraa ja siivousvälineitä, pölynimurin ja kahvitarpeet, kamerat ja muistiinpanovälineet. 

Kurkimme joka huoneen ja kaikkialla näytti erilaiselta, kuin silloin kun siellä oli vielä entisen omistajan tavaroita.
Yhtään kuvaa ei kumpikaan meistä muistanut eilen ottaa... Kamerat palasivat repussa takaisin ilman yhtään uutta kuvaa pikkutalosta... Mutta kyllä niitä vielä ehdimme napsia! =) 

Olemme saaneet uuteen kotiin mattoja Mamalta, verhoja enoltani, ihania puutarhalehtiä ja puutarhakirjoja Mamalta jne... =) 


Oi joi tätä ihanaa aikaa! Eikö ole vallan hassunkurisen hauskaa ja erikoista, että saa yhtaikaa nauttia jouluntunnelmista, tulevasta opiskelijoiden joulunviettoon saapumisesta, tapaamisesta yhden opiskelijalapsosen luona, ja uuteen kotiin muuttamisesta? =) 




Oli ihana hetkinen 
kun molemmat laitoimme 
uuden kodin avaimet avainrimpsuumme... =)

♥ ♥

Odotusta on ilmassa, kaikenlaista... =)




...



Ei kommentteja: