Translate

8.3.2011

Remonttisuunnitelmia näytöllä


Puolison tietokoneen näytöllä on 3D:nä Pikkutalon alakerran remonttisuunnitelmalla muokatut huoneet. Näitä virtuaalikuvia myö pyöritellään iltaisin ja suunnitellaan lisää niin, että Hani piirtää ja mie visioin. Keittö näyttää koneen ruudulta kurkisteltuna toimivalta ja mukavalta, samoin kylpyhuonesuunnitelma. Muut huoneet ovat vielä hiukan vaiheessa.

Mies suunnittelee myös autotallin ja tekee tonttipiirroksen jossa on jo uusi talli sekä purettava piharakennus ja kaadettavien puiden paikat, lähettäen kuvan kaupungin rakennusasioista päättävälle. Hän saa puhelimitse seuraavana päivänä myöntävän vastauksen. Tarvitaan vielä autotallin rakennuspiirustukset ja nekin kohteet alkaisivat rullata eteenpäin...



Kylpyhuone ja sauna saivat uudet tuuletusräppänät, vanhojen ja rikkinäisten tilalle, ihan oikeasti. Muuten ei tunnu tällä hetkellä tapahtuvan kummempaa uutta remonttirintamalla, kuin virtuaalisesti.

-Mutta hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty?

10 kommenttia:

Mk kirjoitti...

Kylläpä nykytekniikka on hienoa.
Ja totta, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
On sinulla vaan etevä mies!

Hallatar kirjoitti...

Kiitos Mk,
olen ihan samaa mieltä. =)

laura kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta matkustaa omassa kotonaan valmiiksi remontoiduissa huoneissa. Olisi hienoa jos puutarhastakin saisi samanlaisen ohejelman... :)

Hallatar kirjoitti...

Laura,
Kyllä puutarhastakin voisi tehdä samanlaisen. =)
Täytyy varmaan miunkin opetella tekemään kuvia 3D:na... =)

Krisse kirjoitti...

Suunnitteleminen on niin kivaa. Ajatteles..ennen vanhaan kaikki tehtiin Klubi askin kanteen...

Hallatar kirjoitti...

Krisse,
näinhän se taitaa olla. =)
Tai sitten ei ollut mitään piirustuksia missään...

TuijaH. kirjoitti...

Voisit tehdä puutarhastasi myös Aarrekartan. Mie tein ennen tänne muuttoa, silloin kun odoteltiin tietoa saadaanko tätä taloa vai ei. Leikkelin kaikkea ihanaa vanhoista lehdistä joita olin säilytellyt kauan (heitin loput pois) ja liimasin ne pahville. Nyt olen jo kaiken kartalla olleen saanut ja enemmän kuin uskalsin edes unelmoida! :)

Hallatar kirjoitti...

Tuija =)

Olenkin tuolla aikaisemmin kertonut want-want-want-leikekirjastani, jossa niin ikään juurikin lehtileikkeitä. Mutta minun ei välttämättä tarvitse saada kaikkea, mistä siihen kuvia olen leikellyt. Siinä on vain ideoita...

TuijaH. kirjoitti...

Leikekirjaa ei miulla ole mutta monta kuvakansiota ideoita koneellani. :)

Hallatar kirjoitti...

Oi. =)
Uskon että ovat ihania!