Translate

12.3.2012

Muruset vs huono tuurini

Arvauskeskuksen Sergei-tohtori ei ihan osunutkaan poskiontelolääkekokeilussaan oikeaanMie sain sen lääkkeen  pseudoefedriinistä sydämeni ihan hurjaksi. Se hakkaa yötä päivää n. 130 k/minuutissa. Tuntuu että öisin se on hakannut vielä hurjemmin. Untakaan en ole saanut, kun olen vaan kuunnellut muutaman yön tätä outoutta. Ihan kuin ois rytmihäiriöitä, kun sydän menee noin hurjaa vauhtia. Miun normaali sydämen syke on n. 60. Tää nopea syke tuntuu ihan pahalle. Muutenkin olo on kurja, oksettaa ja heikottaa. Kaulan iho on punainen ja tunnen ihan että verenpaineetkin ovat pilvissä. 


Siispä soitin aamupäivällä tk:een kun pelkässä kirjeen viemisessä ja kotiinpaluussa muutaman kilometrin päähän meni puolitoista tuntia miun huonon oloni vuoksi. Tk:sta todettiin jotta se lääke ei sovi sulle. Älä enää ota sitä. No en todellakaan ota. 
Uusi, ihan vanhanaikainen antibioottiresepti olisi ollut jo kolmelta apteekissa mutta en jaksanut itse lähteä enkä raaskinut sanoa siitä töistään viiden maissa palanneelle Hanille. Haen huomenissa. Jospa sydän rauhoittuisi vähän huomiseksi, kun en nyt illalla enää ota mokomaa tablettia. Nyt väsyin jo siitä, että kävin yläkerrasta hakemassa petivaatteita ja puhtaan tyynyn, viime yönä hikoilemieni tilalle. Sydän hakkasi rappujen jälkeen varmasti enemmän kuin 130... 


Mutta valituskirjelmä paloharjoittelualueesta on nyt viety perille. 
Edes sen sain tänään aikaiseksi. 
Vaikka kummitustalo yrittää taas lannistaa mut... 






Mutta on ihaniakin juttuja tapahtunut: 
Eilen, sunnuntaina, Nunnukka-rakas-abiturientti saapui myöhästyneesti synttäriyllätyksensä kanssa. Hän oli koonnut ihanan paketillisen iho-, hiusten- yms hoitotuotteita ja laatinut niille ihanat etiketit ja olisi tahtonut pitää miulle spa-päivän. Äiti oli vähän väsynyt mutta sormenkynteni ja käteni tytär kuitenkin hoiti ja lakkasi näteiksi. <3 


Hänen olisi pitänyt päntätä tämänpäiväisiin kirjoituksiinsa... Voi toista! <3 Hyvin kirjoituksissa kuitenkin oli mennyt. Mie tiiän... <3 


Kasvoni ja jalkapohjanikin olisi tuo Murunen hoitanut mutta otsa-arpeni kiristää ja pistää joten en uskaltanut antaa hänen laittaa suklaanaamiota nyt, mutta säästetään se myöhemmäksi. Enkä mie kehdannut jalkojani hänelle näyttää. Niihin auttaa vain raastinrauta. Villasukat ovat ihanat mutta kuivattavat kovasti jalkojani. Laitan kuvia ihanista lahjatuotteista kunhan jaksan kavuta uudelleen yläkertaan. Kuviensiirto tapahtuu vintin koneella... 
Nyt voitte vaan kuvitella. PS:Tai katsoa tästä.  =) 


Kauniin ja aurinkoisen tyttären piipahdus piristi hirmuisesti. <3 
Samoin kuin eräänä viime viikon iltana Esikois-Jaken piipahdus jäätelöpaketin kera. <3 
Miihkalin ja Satuliinin miulle synttärilahjaksi tilaama Kodin kuvalehti ilmestyi tänään ekan kerran. 
Kiitos teille kaikille ihanille Murusille. <3<3<3<3













5 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

On siulla ihanat lapset, niin huomaavaisia ♥
Tiedän tunteen, kun sydän jyskyttää yli 100. Miulla oli aikoinaan se kilpirauhasen liikatoiminta, joka pisti välillä sydämen hakkaamaan 120x/min, yleensä se hakkasi sen 100x. Pyykkien hakukin alakerrasta oli voimain ponnistus ja työssäkäynti, huhhuh. Kannattaa vaan levätä ja olla rehkimättä, että sydän ei joudu liialle rasitukselle.

vilukissi kirjoitti...

Toivottavasti syke talttuu normaaliin lukemiin piakkoin! Sydän tekee hirmuisesti työtä tuolla sykemäärällä! Syön itse salpaajia, että sykkeeni pysyisi alle 100 ja kyllä kummasti helpotti jaksamista, kun se tosiaan lääkkeiden avulla pysyy aika lähellä normaalia. Se aikoinaan mitattiin jollain yönyli pidettävällä mittarilla ja aamulla piti sanoa, miltä tuntui, olin kirjoittanut vihkooni; "olin yön heinäpellolla töissä ja aamulla heräsin haudasta". Nukkuessakin sydän oli hakannut 150 paikkeilla.

Näytä kuule vaan ne karheat jalkasi, jos joku haluaa niitä hoitaa! Se piristää ja tekee oloa paljon paremmaksi, siis niiden hoitaminen (ei pelkkä näyttäminen, heh). Ja nyt lepäilet, annat itsellesi ja kehollesi aikaa toipua sydämen maratonista!

Hallatar kirjoitti...

Huomenta Sirutuuli <3

On, meidön mussukat ovat <3<3<3


Vilukissi <3

Kuumeinen ja rauhaton yö. Onneksi se on takana. Taas hikosin tyynyni märäksi ja yöpaitulin. Piti vaihtaa keskellä yötä ja muutta lyhyelle sihvalle.

Sydän yhä ihan sekaisin ja olo hutera. Koitan hoippua sinne apteekkiin jossain välissä.

Leenukka kirjoitti...

Toivottavasti vointisi jo parempi, ellei, niin lupaathan kipittää lääkäriin ihan pikimmiten.
Huolestuttaa.

Hallatar kirjoitti...

Leenukka <3

On, kiitos jo parempi olo ja oikeeta antibioottia saatu kymmenen päivän kuuri ja ystävän etäreikihoitoa eilen illalla <3.

Jospa tänään jaksaisin jo tehdäkin jotakin.